morgon stund har guld i mun... eller inte.

Usch vilken jobbig morgon, jag vill inte gå upp. Ligger just nu och dricker kaffe, vill dock bara ligga kvar och mysa resten av dagen men nu måste jag ta tag i allt! har igentligen jättemycket i skolan och jag vill inte missa något viktigt! men men bara att slita sig upp. :(

here we are again.

Spenderat hela dagen i sängen och kollar på en koreansk drama vid namn Boys over flower. jättemysigt har det varit dock så börjar jag bli lite hungrig eftersom jag inte ätit på hela dagen men det är middag när som helst. Potatisgrattäng med Halloumi.

Puss

_hey lady

Kom hem kl 4. Kvällen bestod av film mys hemma hos Herr Saiges. Men efter ett tag så ville gänget dra till Williams som är en mysig pub, så vi drog dit, tog mig en x-cider då jag inte var sugen på öl. sen orkade jag och Saiges inte vara kvar så vi tog en taxi till honom och kollade på Stargate Atlantis. sen ca 3.20 tog jag min buss hem och nu ligger jag här hemma i sängen med en djupt sovande katt på benen mina och han snarkar och drömmer också.

Puss Puss

_6745439_

En månad sen jag fyllde år. och för ett år sen imorgon så opererade jag bort mina halsmandlar!
Va ute igår; först drog jag hem till Felix, efter det så drog jag och Felix till Queen Victoria som igår hade Gay och hette då Orkidéa. Träffade mysiga människor spec, Dennis. :D sen drog jag till Pitchers för att träffa Emil och hittade på asmycket roligt folk bland annat Putte(sthlm). sen drog vi hem till emil och myste. Idag började med Tv-spel Pizza och cola! <3

Asmysigt. <3

_3

Dags att ta bussen in till Uppsala stad för att träffa herr Felix <3
Sen blir det att gå ut. :) <3

Jag saknar min bästa vän Matilda Andersson <3
Jag saknar min flickvän Emma Ros. <3

_Hey mr._ HEY MISTER?_ HEY MISTER?!!_

Woaaaaoahw. Lyssnar på musike och väntar på att Felix ska svar på sms. :)

Så, vad ska folket göra idag då? ;D <3

upp och ner...

Okej, länge sen jag uppdaterade. 
Min värld är upp och ner.
Jag vet knappt vad som sker längre,
allt verkar vara så långt ifrån mig.
Jag fattar ingenting,
kanske är det bäst att vara ovetande?
well, what do I know!


Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag



Just nu är jag sjuk,
eller njah, mår mycket bättre nu. :)
legat hemma i 2 dagar nu.
Hade dock behövt vara i skolan för att jobba men som sagt sjuk,
 inte orkat röra på mig typ :/

dude, wtf?!

Emma du vet att jag älskar dig. jag älskar dig mest av allt! Du är mitt allt men för att Vi ska fungera korrekt så måste du kunna prata med mig. Hur ska jag annars veta hur du känner när du är nere och varför du känner dig nere. du måste prata med mig! Jag vill inte att allt ska rasa, det vet du!

Too cool for you!

So HARDCORE it will fucking blow your mind.



Dude, jag är typ kändis! folk pratar om mig på bussar ;) Haha Uppsala fefan jävla incest håla <3

Life feels so good!

The VIP's. Mysigt att träffa folket på vip i onsdags. <3
Torsdag var välbehövd. mysigt att kunna prata <3
Idag FREDAG!!!! SÅ jävla nice bilden är inställd så jag slutar 14.45 och träffar då älskade <3 Tihi<3
Emma Ros <3 Jag älskar dig! <3

Laglös.

Japp får leta upp ett nytt lag att spela för då mitt lag lagts ner. Kul? NEJ VAFAN! åh, skitgrejer. ska höra med Vivi...
Men det löser sig alltid, vem vill inte ha stjärnspelaren Julie Dee i sitt lag ;) Haha, nejmen vafan, det kan inte bli mer fel än vad det redan är! bara snön försvinner så kan jag köra lite på egen hand hemma men som sagt söker fotbollslag. Om ni har något förslag så säg till okej?

Music and fashion.

Complainte De La Butte- Rufus Wainwright

Ligger i sängen och myser lite med musik. Borde ta och sova men jag är inte trött nog men om klockan skulle passera 02:00 så skulle jag tvinga mig själv att sova. Men så är inte fallet.
Åh, jag klarade mitt samhällsprov förresten. Glad brud.

Här är en outfit jag INTE skulle tacka nej till! Allt finns på Nelly.com


Bye Bye Loves. <3

Avatar, The last airbender.

Lite besviken på rollsättningen. iaf på Zuko, Jesse mccartney skulle varit  med från början men dom bytte istället till Dev Patel.
Skitsnygg hottie(Jessie) eller ASFUL äcklig typ(Dev).
Men som sagt Jackson Rathbone(även med i Twilight saga) som Sokka! Hoppas fan att han sköter sig bra annars ser jag till att han får en känga i skallen!!!


förkylda tjejen.

Hej hallå!
Jag har dragit på mig en liten förkylning. Min dag har varit ovärd och kass. spenderat den till större delen sovandes. :/

Imorrgon blir en fin dag... eller inte om snön fortsätter falla. Måste springa förbi english bookshop imorgon för att se om dom har Castle in the air, det stog att dom hade den inne här i Uppsala och ja hoppas det stämmer! blir en hel del helgläsning. :3 Den ska vara utläst till på måndag, MEN jag har läst den tidigare. :D så det kommer bli bra. Woho :D Nu ska jag återgå till att inte kunna andas genom min näsa. gå och snyta mig och äta.

Just nu... JUST NU!

Jag vil bara dö... men Jimmy Jansson håller mig uppe. JIMMY JANSSON jag ska drömma om dig inatt igen. (för er som missat så drömde jag om honom häromnatten. <3 Jimmy Jansson <3

Dagens träning kändes... konstig. jag är på ett konstigt humör. dåligt konstigt. jag vill bara stänga av mig från allt och alla. :/ borde kanske göra det.

Mitt privata space...

Visst jag låter dig röra mina grejer, städa bland mina saker... men gör det med lite tanke på att jag ALDRIG låter någon röra mina saker. Jag avskyr att folk rör mina saker. Jag vet inte varför, det känns bara obehagligt. sjukt obehagligt. svårt att förklara. :/ (ta inte illa upp, du vet vem du är.)

Storstäda.

Nej JAG storstädar inte. Emma plågar mig genom att storstäda mitt rum!!!!!! Skitjobbigt för jag AVSKYR riktigt avskyr när folk rör mina saker. vet inte varför jag låter henne röra allt. men något i mig tillåter det... :3 EMMA, FEEL SPECIAL!

Jag borde plugga men mitt fokus är ickeexisterande...

Varit på Uppsala slott idag på en konsutställning. Det var mysigt.

Breakfast time.

Morgonstund med Frukost i mun.

Godmorgon, sitter i soffan och åt nyss frukost. OmNom.
Har Svenska kl 10 sen ska jag till slottet på någon utställningssak. :D <3
Sen är det dags att träffa Emma för att åka hemåt. <3

Together til death do us part.

Dags att sova, eller njae, kolla på ett avsnitt av L-word och SEN sova. :D <3

Vet ni en grej, jag är kär. Kär som aldrig någonsin. Vet ni hur bra det känns? att den 3e ha varit tillsammans i 2 månader och jag känner mig fortfarande nykär. Jag är fortfarande lika kär som jag var då. fast jag är kär på ett annat sätt, ett mognare sätt. Jag har förändrats, förändrats mycket. även fast mitt jävla humör och min tendens att vara elak och köra med folk så har jag blivit bättre, för jag tänker på våran framtid, vår framtid, du och jag, tills döden skiljer oss åt. Jag älskar dig Emma Ros. <3

adventures

Föresten här är videon från mitt äventyr hos Matilda Andersson i Insjön <3

Jag älskar dig Tildis. <3

Snökaos?

Snökaos igen... IGEEEN! Åhej åhå, första Mars så möts man av ett hemskt snöoväder. kul... Neherru. äckligt, vidrigt... usch.

Jag avskyr snö. Nu när man väl är tillbaka i skolan efter sportlovet så inser man att man har MASSOR med skolarbete som skulle varit gjort. 2 st till idag, en bok ska läsas ut till nästa måndag 2 rest uppgifter. USCH OCH FY vad dålig jag känner mig. borde ha tagit mig tid att gjort alla uppgifter under lovet istället. Att man inte tänkte på det då! Snön gör mig bara på ännu sämre humör!

Today is no superhero-day.

klockan är 01:30. Jag borde sova så GODNATT! <3

RSS 2.0