Opeppen...

Förlust. kul? nej. allt för att 3 femmor skulle få spela. SKITROLIGT! ah eller hur. jävla skitmatch. Och jag tror mina lagkamrater håller med mig i den frågan. detta får ALDRIG mer hända. usch får ont i magen när jag tänker på det!

Försökt få tag i Emma senaste timmarna utan framsteg. Hon svarar inte i tel/sms eller på facebook och nu slutar jag bry mig oke?

Promenad.

Emma är här och vi va på en promenad med Ponyboy(sonny). snö,snö,snö och åter snö. :( men det var mysigt och Emma HALKADE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HAHAHAHAHAAAHAHAAAHAAAAAAAAAAAAAA 8D

Bye Bye loves. :*

Städdags.

Jag städar. Ja ni hörde rätt jag städar på en fredag. Väntar på att Emma ska komma hit och jag har ingen aning när hon kommer för hon svarar inte på sms men någon gång kommer hon antar jag, så medans jag väntar så passar jag på att städa. Alla kläder bortagna från rummet allt är i tvättstugan, sängen bäddad och nu småplockar jag med saker som är ÖVERALLT! och jag menar överallt. plockat bort vissna blad på mina palmer också. okej borde fortsätta nu. Bye bye loves. <3

HA-HA!

Okej. Gunnar är inte här så vi ska ha Luna. *spyr* Ingalill är sjuk så... ... ... ... ... UÄH! vad gör jag här? kukskola!

Datorn fuckar ur.

Just nu är jag så jävla less på det här. SKOLA NEJ TACK! jävla knapphelveten! USCHA!!! JAG DÖR! USCH USCH USCH! Webbdesign fuckar mitt liv. och inte fan vill datorn sammarbeta heller!
Jag ger upp nu. NEJ NU GER JAG FAN UPP!

Min Illustration

okej min dag utvecklades till något bra!
Jag har gjort klart min illustration som jag blev ganska nöjd med för att vara min första och Matilda ringde mig nyss. <3
Puss puss.

Nej, uscha, vafan.

Haha min dag är hemsk. Först en tidig morgon och även fast jga försöker komma i tid så lyckas jag aldrig för bussen hemifrån är ALLTID 10 min sen. kul, KUL!?!?!?! nej... och sen när jag väl kommer till skolan sådär 15-30 min sent så blir det bara värre nu när jag sitter vid datorn så funkar inte facebook för både Camino & Safari stänger ner när jag går in på FB!!! jävla roligt dethär. och på idrotten så ska vi vara utomhus typ åka pulka eller något sånt, I MIN RÖV ATT JAG ÄR UTOMHUS!!! aldrig i hela mitt liv(om jag inte gör det frivilligt eller så men att tvingas vara ute i snön och leka bara för att man måste. KUK I DIG!) nej min dag är dålig. DÅLIG DÅLIG DÅLIG! har japanska läxförhör idag men jag kan verkligen ingenting så jag struntar i det. allt med Tildis och allt. Emilia satt nyss och kollade på Kissies videoinlägg och jag dog. srsly? HA-HA! ugly bitch.

Som sagt jag vill in på facebook men aja får se om det går på en annan dator när jag har illustration då.

jag är trött och det är kallt ute. ett + är att jag åt frukost iaf... som om det hade spelat någon roll i huvudtaget. Åh jag orkar inte. Bye Bye loves.

♠ ♣ ♥ ♦

Hahaåh kollade runt på random bloggar och så råkar jag hitta Camillas blogg, Camilla spelar i mitt innebandylag. ganska roligt tycker jag!  God morgon föresten. blir att ta 9 bussen idag. :) bötjar 10.10.

Puss Puss

where r u m8?

Harr harr.

Jag sitter i köket.  Emma åkte vid 12.30. sedan några timmar senare åkte jag och Mami och storhandlade och shoppade lite. köpte ett armband, 2 tröjor + 1 linne.
kom hem.
packade upp allt.
lagade mat.
åt mat.
facebook, petville.
fixa naglarna.
duscha.
dator igen.
+ Spotify.

Jag saknar min älskling Emma Ros, bästisen Matilda Andersson & sexfreaket Emilia Leppänen. <3

Lite cambilder från köket. <3

Allt är tillbaka som vanligt...

Hej bloggen!
Jag sitter i skolan och det är Torsdag idag. Har GK nu sitter och redigerar massa bilder på människor. fascinerande att man kan göra ugly människor snygga. HAHA bra att kunna om man vill publicera bilder på Maja Hammarstedt. (nej jag är inte seriös.)
Emilia är bloggkung typ.
Hon snyggar till Majas blogg just nu.
Jag har snart Webbdesign.
Det var ett tag sen jag skrev något här. Varit sjuk och grejer. Uscha!
Jag saknar Matilda Andersson. <3
Skolan är i full gång nu igen, så JÄVLA tungt! :(

J. Luca Dee

Jag känner att mina inlägg här är ett känslomässigt kaos. KAOS! men jag gillar det. jag känner mig stressad :( jag vet inte varför men mycket att jag skulle ha följt Matilda till tåget idag men är sjuk så kan inte. D:
Inte varit såhär sjuk sen jag hade halsmandlar. och halsmandlarna tog jag bort i slutet på mars ändå :/
har ett sår i halsen/kinden. typ en blåsa som gör ont. :/ uscha! Har ont som fan.
Igår hade jag 39,5 graders feber och låg i soffan och yrade hela dagen tills Mami kom och tröck i mig tabletter för jag hade vait ensam hemma hela dagen utan hjälp. :( satt hela kvällen och natten igår och kollat på Cartoon Network vilket jag har spenderat hela dagen med också. :) jag somnade vid ca 2 i natt vaknade av att pappa vaknade vid 3.30 och sen somnade jag igen vid 4.30 och vaknade sen när min bror vaknade och skulle äta frukost vid 7.00. sen sov jag till 8 sen dess har jag varit vaken. ÅH! Jag blev jättesugen på något! men jag vet inte vad! :( skulle vara gott med något. kan dock inte äta något. halsen har slutat fungera som den ska. Känns som halsfluss och det var de Mami trodde det var också. Skulle behöva åka till en läkare men min husläkare har inte öppet nu tror jag? åh jag vet inte. det går väl över förr eller senare. :) Men ska fortsätta kolla på tv nu. Puss Puss

sjuklingen.

Hejsan.
Nu är det så att jag gått och blivit sjuk. Har ont i halsen, öronen, näsan, ögonen och överallt! Har även en visdomstand som är på väg upp. hade varit bättre om den kommit upp vid ett annat tillfälle. this sucks.

kanske uppdaterar senare om jag har något att skriva om. Puss Puss

Bästis.

Det känns tungt att inte kunna träffa dig varje dag. det är det som gör ont. Att inte kunna säga "Bästis jag älskar dig" till ditt ansikte. kunna se dig i ögonen. Dina kramar. Usch jag vet faktiskt inte hur jag kommer överleva. Det gör ont. men jag älskar dig mer än allt annat. Förlåt mig ♥
Jag älskar dig och du kommer förevigt vara min bästa vän Matilda "KOI" Anderrson <3 Julia "KUMA" Andersson.

「DöD」

Den personen som jag blivit, den personen som jag är nu är DÖD! exiterar inte längre. Mitt sanna jag försvinner med dig. varför är det alltid JAG som lämnas ensam och kall när alla andra har gått? varför är det jag som blir den som är kvar? snälla sig mig?! jag orkar inte mer. jag klarar inte av mer jag är inte den där starka individen ni trodde att jag var... för den starka personen som hade ork... ork att leva finns inte längre kvar. Jag är död. död för er. död för mig själv. Just nu så hade det inte varit fel att dö. jag har nått slutpunkten i mitt liv. visst många av er tycker inte att det här är en stor grej men.... för mig är de det värsta som skulle kunna hända. Det värsta. Jag hade funnit någon att dela mitt allt med. nej inte en partner, en bästa vän. en som alltid var där för en likaså en för den. Klotterplank. och nu helt plötsligt så bestämmer sig din bästa vän på att flytta bort, flytta hem.

Att lämna dig kall och sårbar. Kall, ensam och sårbar. Kall, ensam, trött och sårbar. Trött. Trött på allt levande. trött på allt som kan kallas vänskap. trött ensam sviken. det skulle vara du och jag? fine. ja ord... uttjatade ord. Jag vill inte höra några fler ord. INGA ORD!

åh jag kan inte beskriva ångesten. ångest. tankar om att dö. tankar om att dödas.påkörd och överkörd av en bil? sprängd i småbitar. Avskuren pulsåder you name it! Jag vill inte mer.

Jag vill inte mer. tårar. Jag vill inte gråta mer. Jag orkar inte gråta mer. Nej NEJ NEJ NEJ NEJ. Fan jag gråter igen. som vanligt. Jag är inte så stark som alla verkar tro. jag är lika sårbar som alla andra. sårbar.

ensam, kall, trött och sårbar är vad jag är. 「DöD」 DöD... mitt sanna jag är dött...

Nej...

Du måste driva med mig? ... snälla säg att du driver!!! fan! åh nej jag vill inte! fan döda mig!

vackraste kvinnan på jorden och min förebild

Mika Nakashima
Hon är enligt mig den vackraste kvinnan på jorden och extremt talangfull. jag skulle utan tvekan göra vad som helst för att få vara som henne.



 

flumpool

nattligt tänk

När man är vaken såhär på natten kl är 02:45 och jag har jättesvårt att sova pga. en hemsk förkylning. så jag ligger bara i sängen med laptopen i knät och vandrar runt på internet. På natten får man ett otroligt lugn, ett fokus som som är enastående. Otroligt! Sitter och lyssnar på musik som är med i Dirty Dancing, kollade på filmen nyss. Älskar den!

Åh jag tänker bara på Mami som börjar jobba kl 06:30 idag. om 2 timmar går hon upp. Haha jag börjar ju skolan på tisdag och borde egentligen börja vända tillbaka dygnet men jaja det får jag ta en annan dag. Nu ska jag försöka sova iaf. Godnatt bloggläsare! Puss & Kram

Jobb?

Som sagt ekonomin som gymnasieelev är skitkass. jag BEHÖVER ett jobb för det ligger en hel del på att om min bästa vän ska vara kvar i Uppsalastad resten av gymnasietiden. för hon borde inte bo på elevhem (anledningen tar jag verkligen inte upp här.) och hon och jag vill flytta ihop och det är liksom sista chansen men jag får ju endast de futtiga 1050 kr/mån. och haha lycka till att ha råd med hyra med den ekonimin. Jag är på jakt efter ett jobb och om ni får upp ett spår så hör mer än gärna av er. Puss Puss <3

SuG. <3

SuG  サグ <3

hej å hå.

Varför känns allt så stressigt? Allt känns så jävla fel. Åh nej tack på sådanna här kännslor. misär.
+jag är sjuk. Ont i halsen, huvudet, feber, ont i bihålorna och ont i öronen. USCHA!
När jag är sjuk så är det aldrig lindrigt. Alltid så jävla sliten. Jag har rört på mig utterst lite idag. när jag skulle äta frukost och följa med Emma( Min flickvän) till dörren och när jag skulle äta middag. Annars har resten av dagen spenderats i sängen.

Skolan börjar på Tisdag och jag är så jävla opepp på att gå i skolan men Matilda Andersson (min bästa vän) är tillbaka nu iaf. ÄNTLIGEN!

Skolan... USCHA! jag vill inte. jobbar helre och tjänar pengar. Inte bara få 1050 kr/mån att leva på. Jag är bara glad att jag inte behöver betala mat och sånt själv. men det går till att köpa kläder, ladda på mobilen och övriga utgifter. Kläder, jag älskar kläder men med en kass ekonomi som de flesta gymnasieelever har så äre fan inte kul! men vafan 1,5 år kvar i gymnasiet. Skolarbete. USCH jag vill inte tänka på det! Hur fan ska det gå om jag får sån här jävla panik när skolan inte ens har börjat igen?!?!

52 dagar tills jag fyller 18.

jävla fittkyla! USCH! jag avskyr kyla jag avskyr mörkret som är ÖVERALLT!!!! btw kyla... jag skiter i alla fucking isbjörnar som dör för att klimatet ändras. GE MIG MER VÄRME!!! Isbjörnar är farliga... och dom äter sälar och om jag skulle välja så föredrar jag sälarna... dom är sötare.



well well what to do about it...

Har haft flickvännen Emma Ros här sen i måndags och hon åkte idag onsdag. Känns jäkligt tomt utan henne här.



Dr. Phil session in Julies bedroom

Min älskade bror + Rasmus "fritte" Fridström kom till mitt rum efter en eckerö tripp. Dom var fulla och glada och bjöd oss på öl. gött gött. Allt möjligt diskuterades. Sex, droger & Rock´n Roll plus lite kärlek vid sidan om. Mycket djupa samtal, länge sedan jag såg min bror så full, sist sjöng han om nyponsoppa! Jag tänker inte berätta för mycket om kvällen då det mesta är personligt. Nu ska jag mysa med tjejen. <3 Puss Puss :*

upptagen...

Oj nu är det såhär att jag inte är singel längre! jag har nu en relation med en underbar kvinna! Emma Ros! <3

uscha...

Känslor sväller över! Fan fan fan! för mycket på en och samma gång! oj, jag är rädd!

BEAST/B2ST

Satt och vandrade runt på internet och fann detta underbart söta och grymma gruppen

BEAST/B2ST.





Puss Puss

andra Januari 2010

Jag har inte mycket att skriva förutom att dessa skor från nelly.com är snyggaste ever! tryck på länken.

 

Puss Puss

1/1 -10

God morgon!
Jag och fröken Emma Ros vaknade nyss. Trötta som bara den är jag. gårdagen var mysig.
kvällen började  med middag med familjen. sedan åkte jag på en privat fest. underbaert! slottsbacken var nästa stopp. och därefter skulle vi till en tjej som bor vid fyrishov.

mysig kväll var det blev dock lite grinig eftersom jag har sjukt ont i fötterna!

puss puss
RSS 2.0